Nike belangstelling gekregen

Cevapla
Hdddhgf
Mesajlar: 4
Kayıt: Cmt Oca 16, 2021 6:31 am

Nike belangstelling gekregen

Mesaj gönderen Hdddhgf »

Resim

Sinds zijn debuut met hun Nike Space Hippie-lijn, is actually Crater Foam opgedoken within een handvol NIKE, Inc. -klassiekers. De Nike Military pilot 1 is een vehicle de meest zichtbare adoptanten van het gerecyclede materiaal en zal binnenkort hun 'Siren Red'-accent voor vrouwen bieden. Net als bij de eerste Crater Foam-iteratie, heeft de aanstaande versie van het model Goedkope Nike Air Force 1 High hun split- bovenste. De voorvoetconstructie is gemaakt van semi-doorschijnend materiaal dat een kleurrijk, kiezelachtig patroon laat zien. Leren panelen elders genieten van een "Summit White" die zowel de bovengenoemde graphics laat genieten within de schijnwerpers als het "Siren Red" profiel swooshes.

Tegenwoordig is de Military pilot 1 het de facto silhouet geworden voor transformaties - vooral in het steeds groter wordende rijk van exclusieve vrouwen. Vehicle de gesmolten Jester tot de rustige Shadow, het paar heeft het allemaal gezien en het is actually nu klaar om opnieuw te maken te krijgen met over-branding met hun Sage. Gekleurd met eerbetoon aan Pasen, voegt het paar accenten van Ghosting Green en Light Thistle toe aan de accenten, waarbij de laatste accenten worden gebruikt om bloemige tonen te verspreiden Goedkope Nike Air Force 1 Sage more than de hiellip en hun vamp. Elders, de levendige groene tint, die internet zo spaarzaam wordt gebruikt als de eerder genoemde, boekt vooruitgang bij hun van de twee "AIR" -stickers bij de tooling en bij de plot op de tong, pass away beide opvallen tegen hun achtergrond van volledig wit.

Sinds eind vorig jaar heeft Nike belangstelling gekregen voor traditioneel Japans handwerk. Zowel via de Air flow Jordan 4 “Deep Ocean” als door de reeks Denham-samenwerkingen toonde het moon boot een aantal smaakvolle uitvoeringen, elk doordrenkt met indigo-kleurstoffen en afgedekt met veel dikke steken. Nu zijn alle eerder geteste methoden klaar om te eindigen met slechts één paar: de Air Force 1 "Sashiko". In tegenstelling tot hun opties die dateren, is actually ftwrselects.com de AF1 veel verfijnder in zijn handwerk. Het bovendeel is echter nog steeds samengesteld uit hun aantal unieke stalen, pass away elk afwisselen als hun opstelling overgaat van hun laterale naar de mediale.

Met de release vehicle de Air Jordan eleven "Jubilee" maakten we kennis met Nike's echte gezinsrun, niet alleen inclusief GS, PS en TD, maar ook een zeldzame vrouwenset. En nu, voor hun Chinese nieuwjaarsvieringen, brengt het merk het uitgebreide assortiment opnieuw uit voor hun lancering van de luide, kleurrijke Dunk Low 'Firecracker'. visit here Hoewel het misschien het Jaar van de Operating system viert, past het paar in wat modernere invloeden. Blauw en rood mengen zich door het hele bovenwerk, het eerste wordt voornamelijk gebruikt omdat het zowel het leer vehicle de overlays als hun panelen met stippenpatroon pass away eronder lopen in aqua verft.
Cevapla